Menü

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtettem jelszavamat

Tudnivaló a ZEISS Intranetről

Üdvözöljük a ZEISS partnerek számára létrehozott internet oldalán. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldalon található különböző szolgáltatások némelyike csak regisztrált partnereink számára elérhetőek (pl. Hirdetésszerkesztő) és vannak olyan menüpontok, melyek nyilvánosak minden kedves látogatónk számára (pl. „Kérjük értékelje munkánkat” menüpont). Jó munkát és böngészést kívánunk!

ZEISS partnerprogram

Minőséget, megbízhatóságot és kölcsönös üzleti előnyöket tartalmazó, szerződött partnereinkkel történő szoros együttműködés.

A ZEISS partnerprogram a ZEISS és a közreműködő optika által közösen meghatározott, szakmai és üzleti célokat megvalósító kétoldalú folyamatos együttműködés. Eredményeként az optika igényeinek és elvárásainak megfelelő folyamatos támogatásban részesül a ZEISS által képviselt precíziós szemüveglencsék és szolgáltatások, valamint továbbképzések területén. Szerződő partnereinknek lehetőségük nyílik egyedi üzleti megoldások és marketing eszközök felhasználására, valamint a ZEISS innovációinak naprakész megismerésére.

A ZEISS partnerprogramot ajánljuk azon optikáknak, akik nyitottak a szakmai és kereskedelmi újdonságokra, és szeretnének a környezetükben található versenytársaktól differenciálódni. Szívesen alkalmaznak olyan innovatív szakmai megoldásokat, amelyek használatával különleges és egyedi szolgáltatást tudnak nyújtani meglévő és jövőbeni vásárlóiknak.

A ZEISS partnerprogramról, egyedi megállapodási lehetőségekről tudjon meg többet területileg illetékes szakreferensétől.